Nieuws

 

 

Nieuw verkrijgbaar op filiaal De Meern! 

 

Xsensible Stretchwalker 
De Xsensible Stretchwalker: een uitzonderlijke schoen met een nog nooit eerder vertoonde zool. In het midden van de zool bevindt zich een balanspunt, dat zorgt voor een natuurlijke, ontspannen en gezonde lichaamshouding. Wie eenmaal met de Stretchwalker heeft kennisgemaakt, wil nooit meer zonder! 

 


Nieuw Spaarsysteem!

Vanaf heden hebben wij een eigen spaarsysteem. Met een piggy spaarpas kunt u punten sparen voor iedere euro die u bij ons in de winkel besteed!

In ruil hiervoor spaart u voor mooie beloningen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een spaarpas dan kunt u deze gratis bij ons filiaal op Vleuterweide in ontvangen! (niet mogelijk in filiaal De Meern)

De puntenwaarde van de gekochte artikelen in filiaal De Meern kunnen op filiaal Vleuterweide op uw spaarpas gezet worden, op vertoon van uw kassabon . Ook kunt u met deze klantvriendelijke spaarpas bij vele andere ondernemingen door heel Nederland sparen! Meer informatie, zie onderstaande link: 

https://piggy.nl/

Sorry, comments are closed for this post.

There is no content to display.