Wij zijn vanaf heden gesloten in filiaal De Meern.

U kunt onze Winter uitverkoop en reguliere comfort merken vanuit locatie

De Meern terugvinden in onze locatie Vleuterweide.

Voor overige informatie en schoenreparatie service kunt U vanaf heden hiervoor ook naar locatie Vleuterweide.

 


http://varnws.nl/artikel/ondernemend/51722/klabbers_schoenen_de_meern_verhuist_met_de_gehele_collectie_naar_de_winkel_in_vleuten__

ONDERNEMEND Klabbers Schoenen De Meern verhuist met de gehele collectie naar de winkel in Vleuten

VLEUTEN > Vanaf 23 oktober zal eigenaar G. Klabbers van Klabbers Schoenen een start maken met de opruiming ter voorbereiding op de verhuizing van de winkel in winkelcentrum Mereveldplein in De Meern naar de andere bestaande winkel in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Aanleiding voor de verhuizing is de opzegging van de huur van het pand in de Meern per 1 januari 2019. Ter voorbereiding op de opruiming zullen beide winkels op maandag 22 oktober de hele dag zijn gesloten.

De heer G. Klabbers wil de winkel in winkelcentrum Vleuterweide uitbreiden en een bredere collectie aanbieden vanuit één winkel. Zo zal de shop-in-shop van Gabor ook naar de locatie in Vleuten verhuizen. Hierdoor zal de winkel in Vleuten een kleine verbouwing moeten ondergaan. Maar ook zal de collectie worden uitgebreid met comfort en semicomfort schoenen. Klanten kunnen bij Klabbers Schoenen in Vleuten terecht voor dames-, heren- en kinderschoen met kortingen van 10 tot 50%. Bij de winkel in De Meern kunnen klanten terecht voor dames- en herenschoenen met kortingen van 10 tot 50%.

Klabbers Schoenen zal per 1 januari 2019 dan al haar diensten en verkopen aanbieden op één locatie, te weten in winkelcentrum Vleuterweide.

Voor de klanten die gewend zijn schoenen te kopen bij Klabbers Schoenen winkelcentrum Mereveldplein in De Meern kunnen binnenkort terecht bij Klabbers Schoenen in winkelcentrum Vleuterweide.

Zij verwelkomen u graag met dezelfde persoonlijke aandacht en service.