Kinderen

In  onze aparte kinderhoek wordt op vakkundige wijze eerst de voeten gemeten om vervolgens met U als ouder de beste en leukste kinderschoenen uit te zoeken van de meest vooraanstaande merken. Van maat 20 tot en met maat 40 kunt U bij ons terecht! U kunt onze kinderhoek vinden op filiaal Vleuterweide – Vleuten

 


Impressie Nieuwe Collectie Voorjaar/Zomer 2018

 


 

Win met Shoesme een Babboe bakfiets!

Hoe maakt U kans?

Meedoen en kans maken op een prachtige Babboe Curve-E bakfiets is heel eenvoudig. Bij aankoop van een Shoesme artikel uit de nieuwe voorjaarscollectie ontvangt U een kraskaart met een unieke actiecode. Deze actiecode kunt U vanaf 1 maart invoeren op deze pagina. Deelname is mogelijk tot en met 31 mei 2018. Shoesme maakt iedere maand één winnaar bekend.


Win-actie Develab!

Develab Shoes gekocht? Check hier de code van de actiekaart en maak kans op 3 overnachtingen in een 6 persoons villa comfort/deluxe van Oasis Parcs in Ouddorp.

Check nu je code want voor iedere code doneert Develab €0,50 aan Villa Pardoes!

 


Win-actie Red-Rag kinderschoenen!

Dit seizoen vind je in de kinderschoenendozen een actiekaart met daarop een unieke code. Met deze code kun je een mega ‘relaxte’ Hanging Chair van het merk Fieldcandy UK winnen. De hanging chair is 85 x 85 x 160 cm groot en zowel binnen als buiten te gebruiken. Onder de winnaars worden fluor gele en oranje verloot! Check dus snel je code en je weet direct of jij binnenkort kan chillen in deze Red-Rag Hanging Chair t.w.v. 155,- EURO.

http://www.red-rag.nl/win/

Slide background
Slide background
Slide background

There is no content to display.